top of page

Eiendomsforvaltning

Hva er eiendomsforvaltning og teknisk forvaltning?

Eiendomsforvaltning og teknisk forvaltning inkluderer alt som har med drift og vedlikehold av eiendommen å gjøre, på innsiden og utsiden av bygningen. Som en del av vår leveranse bistår vi gjerne våre kunder med vedlikeholdsstrategier og planer for hele bygningens livssyklus.  

Boligdrift og service AS har høy kompetanse og erfaring innenfor drift og vedlikehold av borettslag og sameier, samt næringseiendom. Vi kan tilby en en rekke av tjenester rettet mot forvaltning av eiendom.

Byggeledelse

Lei en byggeleder:

oppgavene til en byggeleder er administrativt med hovedvekt på ledelse, styring og kvalitetssikring av utførende entreprenører og leverandører.

 

Prosjektledelse

Lei en Prosjektleder:

Oppgavene til en prosjektleer er å ivaretar oppdragsgivers og prosjektets interesser, og er prosjektets øverste administrative leder overfor alle andre engasjerte aktører i prosjektet.

 

Hms ansvarlig

-Utleie av Hms ansvarlig til prosjekt

-Utbedring av Hms rutiner til prosjekt

-utbedring av Hms rutiner for styre/og for innleid personal iht bygherre ansvar .

Gjennomførelse

Vi utfører alt innen tak og fasadearbeid samt tømrer- og vedlikeholdstjenester.

Kompetanse innenfor eiendomsforvaltning

Med bred kompetanse på rett plass og på rett tidspunkt, kan du fokusere på din kjernevirksomhet, mens vi tar oss av bygget. Mesteparten av drifts- og vedlikeholdsarbeidet skjer med vårt eget personale. Dette gir god kunnskap om de eiendommene vi forvalter, og en rask reaksjonstid når feil skal rettes. Vi har gode samarbeidspartnere for all teknisk drift slik at du som kunde kun trenger og forholde deg til en aktør.

Nordås Borettslag2.jpeg

Nordås Borettslag

Borettslag

Boligdrift og Service AS har ansvaret for årlig takinspeksjon av 6000m2 med tak, rens av 700 meter med takrenner, fast daglig vaktmestertjenester, betjene 24 timers vakttelefon og ansvar for måking av gangstier og inngangsparti.

Nordås Borettslag3.jpeg
Nordås Borettslag.jpeg
bottom of page